La Rambla acaba a la Barceloneta

S’acosta el dia del llibre, Sant Jordi. Des que l’any 2002 vàrem obrir Negra i Criminal, aquest dia ens traslladàvem al carrer més emblemàtic de la jornada: la Rambla. Però aquest carrer ha deixat de ser-ho per molts dels nostres amics i clients. Massa gent i poques persones interessades en els nostres llibres, els que ens agrada recomanar i vendre. No ens agraden els betsellers prefabricats sigui quin sigui el seu gènere, o els llibres de personatges mediàtics que aquests dies inunden les llibreries i carrers. Sabem que son necessaris a la indústria editorial per poder subsistir, però nosaltres no som aquesta indústria sinó una petita llibreria,  plena de bons llibres, amb un cert poder de convocatòria i amb dos llibreters.

 

Ens agrada el carrer. Es per això que aquest any, encara que no siguem a la Rambla, serem també al carrer. Però al Nostre carrer, al carrer de La Sal, i també dins, a la llibreria. No a Barcelona, sinó a La Barceloneta. Aquí tindrem la tranquil•litat necessària per fer el que ens agrada: de llibreters.  Per poder recomanar hores agradables, hores de lectura.

 

També vindran autors, als que, si ho desitgen,  poder demanar firmes,  i ells també seran al carrer.  I tot el dia, de 9 del matí a 9 del vespre, com sempre, tindrem detalls gastronòmics per tots els amics compradors que vulguin venir a Negra i Criminal a buscar llibres, per ells o per les persones que estimen. Tes i cafès amb pastes pels compradors més matiners; vermut, vi, musclos, patates… pel migdia; i whiskies  i més tes i cafès… Perquè ens agrada estar bé i rebre bé als nostres visitants. No es per res, que Negra i Criminal és la nostra segona residència.

 

Aquest serà, per nosaltres, un Sant Jordi diferent i esperem que ho sigui també per vostès.

 

La llibretera i el llibreter

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s